Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρούσι - ΑΡΗΣ 69-90 | Σε ρυθμούς προπόνησης μεγάλωσε το νικηφόρο σερί!

Posted On Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 22:34

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε και πέτυχε την 4η νίκη στην σειρά στην ύστατη προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την ραδιοφωνική μετάδοση της ΕΡΑ σπορ(ARIS FM και ΑΝ98.7 αρκέστηκαν στην μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα αποκλειστικά!!!) και των ρεπορτάζ του αγώνα η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά χαλαρή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πάτησε όσο γκάζι χρειαζόταν ώστε να φθάσει σε μια νίκη χωρίς άγχος. Κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο μιας και από το Μαρούσι μόνο ο Πρ.Νικολαϊδης έχει απομείνει να παλεύει για την τιμή των όπλων μαζί με κάποιους φιλόδοξους νεαρούς.

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι χωράει αγωνιστικές αναλύσεις αλλά οι δηλώσεις του Χρ.Ταπούτου και το χαβαλέ του Β.Αλεξανδρή χωράει πολύ συζήτηση. Ντροπή και ξεφτίλα για τον ΑΡΗ είπε ο αρχηγός της ομάδος για όλα αυτά που βιώνουν οι παίκτες με τις μετακινήσεις με πούλμαν και συμπλήρωσε ότι ελπίζει σε περίπτωση που καταφέρει να βγεί η ομάδα 3η και αγωνιστεί στην Ρόδο να μην τους ζητήσουν να πάνε κολυμπώντας... Και εκεί κάπου πετάχτηκε και ο Β.Αλεξανδρής και σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει την τραγική κατάσταση που βιώνουν όλοι στην ομάδα του φώναξε να κάνει γρήγορα γιατί θα χάσουν την πτήση! Τραγελαφικές καταστάσεις βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας μιας ομάδας ανθρώπων που αποφάσισαν να κάνουν τον ΑΡΗ υποχείριο τους. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εκλάβουμε την αντιμετώπιση που έχει ο τεράστιος μπασκετικός ΑΡΗΣ και ο τεράστιος κόσμος του από μια χούφτα ανθρώπων. Μια χούφτα ανθρώπων που δεν σέβονται τίποτα και με συνεχόμενα παραμύθια όπως "ο ΑΡΗΣ είναι νοικοκυρεμένο σωματείο", "τα χρέη είναι διαχειρίσημα", "φεύγω τρέχωντας" κτλ. έχουν απαξιώσει την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα, έχουν διώξει κάθε άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει και έχουν ξενερώσει τον κόσμο που λάτρευε αυτή την ομάδα όσο τίποτα άλλο. Δεν με νοιάζει ποιο ακριβώς είναι το μερίδιο ευθύνης του κ.Τζεβελέκη, των υπόλοιπων μετόχων της Γένεσις ή του κ.Δαμιανίδη. Αυτό που εξοργίζει είναι η στάση τους απέναντι σε αυτήν την κατάσταση... Ακόμη περιμένω την απάντηση από τον κ.Δαμιανίδη στα "πηγαδάκια" της Γ.Σ. της Λέσχης στην ερώτηση για ποιόν λόγο δεν έχει παραιτηθεί εδώ και χρόνια από την στιγμή που τον εγκατέλειψαν οι μέτοχοι(και λοιποί χρηματοδότες της ομάδος) και τι προσφέρει η παρουσία του στην διοίκηση με την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά ήξερε να μας πεί ότι χρέη προς την εφορία είναι λιγότερα από 2 εκ. ευρώ, στην υπόθεση του Τζέιμς ότι δικαιωθήκαμε και ότι για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι που απομακρύνουν τον κόσμο από την ομάδα... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!